GRATIS CREDITS

Kom binnen in chatroom

Livejasmin > Artikel

Hoe krijg je gratis credits

Update: met de ingebruikname van de nieuwe site Jasmin.com zijn de aanbiedingen via derden verdwenen.

Ik geloof dat dit een vraag is die vele gebruikers van Livejasmin zich meer dan eens gesteld hebben en ik kan zelfs zeggen dat naar mijn ervaring die vraag ook vaak privé aan de modellen wordt gesteld tijdens de live chat. Voordat ik enig advies geef over dit onderwerp, wil ik graag duidelijkheid geven over twee punten die ik erg belangrijk vind en die alle gebruikers van deze website volgens mij horen te weten:

1 – Wij webcam modellen, of simpelweg webcammers, chatten niet alleen via de webcam met onbekenden en doen praktisch alles wat ons gevraagd wordt om de klanten seksueel te bevredigen omdat wij nymfomanen zijn, het is ook een baan waarmee wij geld verdienen. Wij hebben niet op elk uur van de dag zin in cyberseks, wij zijn niet ondeugend vanaf het moment dat wij opstaan totdat wij gaan slapen. Dat wil niet zeggen dat ik wat ik doe niet leuk vind, want als dat zo was, zou ik het natuurlijk niet doen.
Voor het overige is het logisch om te bedenken dat er shows zijn waarvoor betaald moet worden en dat niet alles gratis te krijgen is.

2 – Er wordt op sommige fora en blogs gepraat over programma's om Live Jasmin te hacken en rekeningen te openen met volledig gratis credits. Zo lang als ik al bij dit bedrijf werk, weet ik dat deze informatie en programma's nep zijn, er zijn zelfs gebruikers die gereclameerd hebben omdat ze merkten dat hun systeem aangetast werd door virussen of malware. Dat is het enige dat ik je kan aanraden vanuit mijn positie: het heeft geen zin om je bloot te stellen door dit soort programma's te installeren want je hebt veel meer te verliezen.

Nu deze punten eenmaal opgehelderd zijn, heb ik er geen probleem mee om enige trucs of trucjes met je te delen waardoor je ten minste enkele bonuspunten kunt krijgen. Hoe? Met behulp van programma's en aanbiedingen die je sporadisch kunt vinden en die regelmatig wijzigen; er is geen magische en geheime formule om dit te doen.

Bonus voor nieuwe geregistreerden

Als je je voor het eerst registreert voor de videochat, krijg je automatisch 30 credits op je rekening, zonder dat je verder iets hoeft te doen. Het is een welkomsbonus die je kunt gebruiken wanneer je wil.

Betalen met creditcard

Elke keer dat je je creditcard gebruikt om credits te kopen, krijg je een bedrag van 10,99 credits extra bijgeschreven op je rekening, zolang je tenminste een minimum bestelling doet.

Nodig een vriend uit

Nodig je vrienden uit om mee te doen en ontvang 20 credits elke keer als een van het betaald lid wordt. De nieuwe leden moeten voor minstens 18,99 credits kopen als ze zich opgeven. Als een van degenen die jij hebt aangemeld, aanvullende leden uitnodigt, krijg je ook grotere bonussen.

Nodig een model uit

Als je een model uitnodigt om zich bij de community aan te sluiten, ontvang je in credits een deel van de inkomsten die zij krijgt door voor Livejasmin te werken, gedurende minstens 12 maanden.

Nodig een webmaster uit

Draag nieuwe webmasters aan voor de community die de site gaan promoten en je ontvangt 36% van hun commissies over de eerste twee manden en een geleidelijk lager percentage over de volgende 10 maanden. Daarenboven ontvang je extra credits elke keer als deze webmaster anderen aandraagt.