REGISTRATIE LIVEJASMIN

Kom binnen in chatroom

Livejasmin > Artikel

Hoe je je registreert op Livejasmin

Het eerste wat je moet bedenken op het moment dat je je op de website van Livejasmin gaat registeren, of welke andere site dan ook die een service met een erotisch of zelfs pornografisch karakter biedt, is, logischerwijs, dat je meerderjarig moet zijn, zoals de wet van ieder land of regio dat voorschrijft. Alleen een volwassen publiek zou toegang moeten hebben tot dit soort content en daarom is deze website voorzien van de tools van de organisaties RTA, ASACP en FOSI om de toegang te beperken vanuit apparaten in een thuisomgeving en zo te voorkomen dat minderjarigen toegang krijgen.

In het begin kun je door de website navigeren als uitgenodigde (en anonieme) gebruiker, toegang krijgen tot de webcam van de meisjes en zelfs met hun chatten in de openbare chatroom waar iedereen met hen kan chatten. Het is logisch dat ze niet iedereen kunnen bedienen die tegelijk met ze praat want dan zouden ze gek worden, en zodra iemand betaalt voor een privé show zijn ze niet meer beschikbaar voor de overige gebruikers totdat ze klaar zijn met hun privé gesprek.

Om toegang te krijgen tot deze service moet je daadwerkelijk lid zijn, de registratie is gratis en er zijn twee manieren om bij de pagina met het formulier te komen door middel van enkele simpele handelingen. Ofwel krijg je toegang vanuit het menu dat zich bovenaan de homepage bevindt, waar alle modellen die op dat moment verbinding hebben getoond worden met een afbeelding en door te klikken op de link 'Gratts registratie', ofwel selecteer je een meisje dat je bevalt en klik je op de gele knop waar staat 'Start privé show', onderaan het scherm.

Screenshot van Livejasmin van de  gratis registratiepagina

Gewoon zal moeten invoeren van uw gebruikersnaam naam gewenst, een wachtwoord dat wij gemakkelijk kunt onthouden en onze e-mail adres, hoewel zelfs niet gevraagd om te bevestigen het register ontvangen een e-mail met een bevestigingslink in uw postvak in als het gebeurt in de andere forums, Gemeenschappen of sociale netwerken. Dit is allemaal kunt, dus nu navigeren Livejazmin met onze persoonlijke gebruiker en stoppen als u wilt anoniem chatten.

Het eerste scherm verschijnt na dit proces zal de aankoop van credits om toegang tot de prive-show, dat wil zeggen om alleen praten met de meisjes met webcam, verbinden ons als we willen, en vraag hen te doen alles wat die wij willen doen over het scherm, op dit punt te kunnen afhankelijk van de verbeelding smaken en wilt spelen elkaar. Echter, op dit moment, die het is niet verplicht om te kopen geen krediet als u niet wilt, is optioneel en kan worden overgelaten voor een andere keer. Ook in het geval van dat de kopen, is niet verplicht om ze gebruiken dezelfde dag of vervaldatum, kunnen worden opgeslagen voor enig ander tijdstip.

Screenshot van het privé gedeelte van Livejasmin waar je credits koopt

Zoals je kunt zien op de screenshot, geven we 10,99 credits cadeau als je je creditcard gebruikt als betaalmiddel, hoewel er ook andere manieren zijn om gratis credits te krijgen, zoals ik uitleg in dit artikel voor het geval je interesse hebt.