WERKEN IN LIVEJASMIN

Kom binnen in chatroom

Livejasmin > Artikel

Hoe kan ik werken voor Livejasmin

Het allereerste waaraan je moet denken als je voor Livejasmin wilt werken, is dat de site al meer dan 2.000.000 bezoekers per dag heeft, wat betekent dat dit de meest bezochte sekssite van het gehele internet is. Een groot deel van dit succes is te danken aan het feit dat de site erin geslaagd is om uit te breiden en samen te werken met een groot aantal geaffilieerde websites en webcam rooms die zijn producten promoten en zijn systeem gebruiken.

Dit betekent dat er heel veel potentiële klanten zijn die werk verschaffen aan heel veel webcammers, die hun brood verdienen door hun seksuele verlangens te bevredigen via een webcam. Nominaal zijn het er zo'n 60.000, hoewel dat maar een schatting is van al diegenen die ooit voor dit bedrijf hebben gewerkt, aangezien ze niet allemaal meer actief zijn. Naar mijn mening is het een te hoog cijfer. Het gemak waarmee je voor Livejasmin kan werken is een andere reden waarom veel meisjes zich aansluiten, het uitproberen en, als het hen niet bevalt, stoppen met uitzenden.

Voordelen

Naar mijn inzicht zijn dit de belangrijkste voordelen van het werken voor Livejasmin:

Nadelen

Omdat niets perfect is, vind je hier enkele nadelen van het werken voor Livejasmin die je dient te weten:

Voorwaarden om voor Livejasmin te werken

Informatie en adviezen over het werken voor Livejasmin. Nadat je dit allemaal hebt gelezen, heb je vast nog enkele van de volgende vragen: Wat zijn de voorwaarden om voor hen te werken? Wat is het maandelijks minimum dat je moet verdienen? Wat is de beste betalingswijze voor een Hollandse?

De eerste voorwaarden van Livejasmin zijn ook eenvoudig: het is voldoende als je meerderjarig bent, een computer hebt met webcam en beschikt over een breedband verbinding. Er is geen onderscheid tussen land, taal, voorkomen of seksuele voorkeur: onder de modellen bevinden zich vrouwen, mannen, paren, groepen, travestieten en transseksuelen.

Het hebben van een open instelling zodat je niet schrikt van de seksuele voorkeuren en smaken van de gebruikers, weinig gêne om je uit te kleden voor het oog van onbekenden en een zekere mate van exhibitionisme om hierin plezier te hebben, zijn vanuit mijn oogpunt onontbeerlijk.

Je kunt je aansluiten en meer informatie raadplegen via deze officiële link van Livejasmin.

Adviezen

Het belangrijkste advies dat ik je geef is om geduld te hebben; het belangrijkste is om vaste klanten te krijgen. De manier om dit te doen is bereid te zijn om tijd met hen door te brengen, naar ze te luisteren en er geleidelijk voor te zorgen dat ze zich aan je gaan binden.

Als je begint met uitzenden via de webcam, vraag dan niet meteen het hoogste tarief per minuut, want dat betekent niet dat je meer geld zult verdienen. Het is beter om eerst populair te worden en zoveel mogelijk bezoekers en aanhangers te krijgen. Heb je dat eenmaal bereikt, dan zullen de klanten bereid zijn om meer te betalen om je te zien en dan heeft het ook meer zin om de prijzen te verhogen, aangezien ze je beschouwen als iets meer exclusiefs, dat niet voor iedereen is. Gelukkig kun je het tarief per minuut zo vaak wijzigen als je wilt, zodat je zelf kunt experimenteren om te zien hoet je meer geld kan verdienen.